Beschrijving

Uninvited - Single - One Gift

Omschrijving
Met een groep getalenteerde muzikale (ex-)dak – en thuislozen is in september 2012 de band One Gift gevormd. Deze band brengt eind december 2012 zijn Kersthit uit.

Achtergrond muzikanten
De One Gift-bandleden hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal dakloos geweest.

Zij zijn ooit door financiële problemen, psychiatrische klachten, verslavingen of door andere psychosociale problemen hun huis kwijtgeraakt. Ze stonden er letterlijk alleen voor. De één sliep tijdelijk op straat, de ander verbleef in een instelling voor maatschappelijke opvang.

Wie kan de eenzaamheid rond kerst beter vertolken dan deze groep mensen?

In dit project speelt het verleden nauwelijks een rol. We richten ons op het talent van onze muzikanten en houden rekening met eventuele beperkingen.

Met het project Kersthit 2012 grijpen de bandleden een nieuwe kans om hun leven een positieve impuls te geven.


De band wordt begeleid door de professionele muzikanten Ronald & Anouk Kool . Ronald is bekend als bandleider van de “Ik hou van Holland Huisband”. Daarnaast is hij als docent verbonden aan de Rotterdamse Pop Academy en is hij toetsenist bij o.a. Anouk en Trijntje Oosterhuis.

Vanaf 6 december kun je de single voor 99 cent downloaden op deze website en via iTunes.

Het is de bedoeling dat de band actief blijft na het uitbrengen van de kerstsingle. Ook in het vervolgtraject wordt de band begeleid.

Tijdens het gehele traject onderhoudt het team van Kersthit 2012 contact met eventueel betrokken begeleiders vanuit hulpverleningsinstanties.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>