3FM Serious Request

Ongelooflijk, alweer een jaar voorbij… Buiten is het koud en binnen klinken warme decemberliedjes. De ultieme kerstsingle ‘Uninvited’ van One Gift staat klaar in de iTunes-store om gedownload te worden! De helft van de opbrengsten uit de downloads gaat naar de acht voormalig dakloze bandleden. De andere helft gaat vanaf dit jaar naar 3FM Serious Request.

Bij de aftrap van het project Kersthit 2012 wilden de bandleden van One Gift hun opbrengsten graag delen met een groep die nog veel kwetsbaarder is dan zij zelf. In 2012 was de keuze gevallen op KiKa en deze stichting heeft inmiddels de donatie van One Gift op de rekening staan. Aangezien 3FM Serious Request ieder jaar een nieuwe stille ramp uitzoekt, lijkt het in het kader van krachtenbundeling rond de kerst niet meer dan logisch dat One Gift vanaf nu hetzelfde pad volgt. Dit jaar gaat de helft van de opbrengst van de downloads van ‘Uninvited’ naar de middelen die het Rode Kruis inzet om kindersterfte ten gevolge van diarree terug te dringen.

Reacties zijn gesloten.