De warmste decembermaand ooit!

Stichting Nummer 1 wilde laten zien dat krachtenbundeling, juist in een versnipperde samenleving, tot een mooi product kan leiden. Dat is gelukt! ‘Uninvited’ is een schitterende song, waarin de muzikaliteit van alle deelnemers ten volste wordt benut. ‘Ik ben trots op mezelf en trots op ons allemaal’, aldus percussionist Madlania. Leadzangeres Rachel tegen RTV Rijnmond bij de single-presentatie: ‘Voor ons is het nu al een hit. Ik voel me een winnaar.’ Initiatiefnemer Peter van Drunen noemt het de warmste decembermaand ooit. ‘Zoveel blijdschap en saamhorigheid door dit project.’

De acht ex-dakloze muzikanten hebben een prachtig product afgeleverd.

Het nummer ‘Uninvited’ is een echte kersthit geworden. Volgens Love Christmas en Muziek en Film een heuse kersthit, maar volgens HP/De Tijd zelfs dé kersthit van 2012. De single is gedraaid op alle radiostations: 538, 3FM, Decibel, FunX, 100%NL etc. Daardoor is ‘Uninvited’ zelfs een paar keer doorgedrongen tot de iTunes Top 100. Of ‘Uninvited’ een klassieke kersthit wordt, weten we pas in 2050 ;-) . Zolang de single gedownload wordt, gaat de helft van de opbrengst naar de muzikanten en de helft naar het goede doel.

Naast de ervaringen met audities en repetities, hebben de muzikanten veel ervaring opgedaan met optredens en interviews. Op de single-presentatie kwamen vele media af. Vervolgens waren er live-optredens bij ‘Dit is de Dag’ op Radio 1 en bij ‘Evers Staat Op’ (538). Daarnaast kwam One Gift op televisie bij Zo: RAYMANN, Tijd voor Max, KRO De Wandeling en TROS Vermist met optredens en/of interviews. Ten slotte heeft RTV Rijnmond ruimschoots aandacht aan het project besteed.

De eerste opbrengsten uit downloads zullen in januari 2013 bekend zijn. De helft daarvan gaat naar KiKa, de andere helft naar de acht muzikanten.

Download ‘Uninvited’ van One Gift via iTunes en bekijk de prachtige videoclip via de link hieronder.Uninvited - Single - One Gift

Bedankt voor je support.

Fijne Kerstdagen & tot volgend jaar!

 

 

Reacties zijn gesloten.