Willibrord is Back!!

De man die als journalist oog in oog heeft gestaan met Moeder Theresa en Paus Johannes Paulus II, verkeerde afgelopen maandag wederom in goed gezelschap. Willibrord Frequin mocht namelijk op de foto met alle One Gift bandleden.

In de videoclip van de kersthit Uninvited speelt Willibrord Frequin een “moderne Scrooge” die bot doet tegen een vrouwelijk personeelslid en haar op brute wijze de uitgang van zijn kantoor wijst. Eenmaal geconfronteerd met een handgeschreven kerstkaart van zijn zoontje, komt zijn kwetsbaarheid naar boven. Dit tafereel werd maandagavond in het diepste geheim opgenomen in het statige Hotel Pincoffs.

‘Het is een rol die Willibrord op het lijf geschreven is. Hij oogt soms hard en bot, maar heeft een heel goed hart’, aldus Kersthit 2012-medewerker Peter van Drunen.

Op de vraag van dagblad AD waarom hij meedoet aan dit project, antwoordt Frequin: ‘De ex-dakloze artiesten krijgen met dit project veel power en waarde. Bovendien heeft de organisatie flink moeten drammen om mij hier op de set te krijgen. En daar hou ik wel van!’

 

Reacties zijn gesloten.