Quintis tijdelijk dakloos

Quintis Ristie  is één van de acteurs die een rol speelt in de videoclip van de kersthit Uninvited. Bij het grote publiek is Quintis bekend van de shows van Raymann en van de vele commercials. Daarnaast kennen veel mensen hem als acteur en als presentator van Echte meisjes in de Jungle.

 

Back in Suriname
Wat veel mensen niet weten, is dat hij pas 8 jaar in Nederland woont en daarvóór al zeer actief was in zijn geboorteland Suriname. Daar zette hij zich o.a. in op sociaal maatschappelijk vlak. Zo bekleedde hij functies bij Lions, het Rode Kruis en Boyscout.

Sociaal in Nederland
In Nederland laat hij zich wederom van zijn sociale kant zien. Zo maakt hij zich in de komende maanden sterk voor de (ex-)dakloze artiesten van de band One Gift. Hij ondersteunt het project Kersthit 2012, o.a. door een rol te spelen in de videoclip. Daarnaast steunt hij het project vanuit zijn bedrijf Vaamij BV

Quintis in de clip
In de clip is hij te bewonderen als dakloze. Met een blik bier in zijn hand en een sjekkie in zijn mond duwt hij zijn boodschappenkarretje door kille straten.

Hoe dat afloopt, zie je vanaf 1 december op YouTube.

Reacties zijn gesloten.