Lezers AD vinden Kersthit 2012 hartverwarmend

Op de digitale krant van het Algemeen Dagblad kunnen lezers hun reactie geven op nieuwsberichten. Eén dag na publicatie drukt liefst 86% van de reagerende lezers een positief ‘stempel’ op het nieuwsbericht over het project Kersthit 2012. In totaal vindt 69% het bericht zelfs hartverwarmend.

Klik hier voor het volledige artikel.

Project Kersthit 2012 bij Ruud de Wild


Ruud de Wild presenteert elke middag drive-time zijn wervelende en dynamische show op 538. Hij staat onder andere bekend om zijn grappen en kritische houding, maar over het project Kersthit 2012 was hij behoorlijk enthousiast. Hij noemde Ronald Kool aan het einde van het interview zelfs een mooi mens vanwege zijn inzet voor de (ex-)daklozen met dit unieke project.

Luister HIER voor het volledige fragment

 

 

Pauluskerk Rotterdam steunt nieuw project

WELKOM! op de site van dit nieuwe, unieke muziekproject van Nederland, waarbij muzikale (ex-)daklozen de kersthit van 2012 maken.

“Ik steun het project Kersthit 2012 van harte en hoop dat de kerstsingle een hit wordt. Bovendien kan dit project een nieuwe start betekenen voor deze groep muzikale dak – en thuislozen” Quote: Dominee Couvée (Pauluskerk)

 

 

.